Ciechocinek 03 październik 2008 - seminarium

<--poprzednia

Wychodząc naprzeciw potrzebom branży mięsnej w dniu

03 października 2008 roku w Pałacu TARGON

w Ciechocinku firma fleisch mannschaft® zorganizowała szkolenie

dla kontrahentów.

ciechocinek

 

Tematyka spotkania obejmowała zagadnienia z zakresu : oceny sensorycznej, mięs kulinarnych i nowoczesnych metod stosowanych w opakowalnictwie. Wykłady przygotowali i poprowadzili : firma JHS HAMILTON Poland LTD

z Gdyni, Dyrektor ds. Rozwoju Produktu fleisch mannschaft® - Leszek Stępkowski, dr inż. Halina Makała, 

firma CFS Poland.

 

 


ciechocinek   

Patronat nad przebiegiem całości spotkania pełniła marka produktów przeznaczonych do gastronomii-DoMénu®. Nowatorskie pomysły przygotowania dań z udziałem mięs kulinarnych zaprezentował Członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni - Mirosław Drewniak.

Spotkanie zakończono konkursem połączonym z pokazem kunsztu kulinarnego gościa specjalnego - Theofilos Vafidis.

 

Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy za przybycie.